Duh planine je nešto posebno. A tek Kopaonika.

Sama priroda, koja je vrlo specifična, a može se slobodno reći i jedinstvena, je samo jedan deo tog duha. Okruženje, ljudi sa svojim navikama, nepisana, živa pravila same planine, klima i vegetacija su dodatni činioci koji Kopaonik izdvajaju. A tu su i specifična hrana ovog podneblja, skrivena topla ognjišta i vatra koja tinja iz njih, gostoprimstvo i srdačnost domaćina sa bezbroj priča i legendi. Stvarnih.

 
 
 
Sa jedne strane, neopisiva toplina u hladnim noćima, a sa druge, pripitomljena iskonska divljina.
 

Sve ovo, ali i još mnogo toga što Kopaonik čini posebnim, možete spoznati samo ako imate nekoga ko će Vam sve to na pravi način predstaviti. I ne samo predstaviti, već pružiti mogućnost da upoznate, osetite i doživite. Onako, kako stvaro i jeste.

 

CHALET Vrhovi Kopaonika je mesto gde ćete upoznati Kopaonik na pravi način. Hotel apartmanskog tipa, ušuškan i topao, će Vas uvesti u sve čari planine. Kako mu i ime kaže, koliba u planini, širom otvorenih vrata i toplinom, dočekuje sve one koji imaju želju da na novi, pravi i u potpunosti autentičan način, dožive planinu Kopaonik. Nov i moderan hotel, nije prepustio ništa slučaju i ubrzanom tempu života. Skriven među vrhove, svojim pristupom pre svega, ali i različitim ponudama, upoznaje Vas sa  Kopaonikom na drugačiji  način.

 
Porodični hotel CHALET Vrhovi Kopaonika, nudi nešto posebno, na drugačiji način od svih ostalih.
 
 
 
 
 
 
 
 

13 apartmana, od kojih su 7 sa spavaćim sobama, za maksimum 6 osoba, 4 studija za 2 osobe i 2 superior studija u potkrovlju sa kosim krovom i velikim staklenim površinama, u potpunosti ispunjavaju sve najviše standarde. Toplinu svim apartmanima, kao i celom objektu daje drvo, ali i moderan dizajn u planinskom duhu.

Restoran koji je sastavni deo hotela CHALET Vrhovi Kopaonika, kao centralno mesto ima ognjište iz kog se širi toplina dolazeći do svakog kutka. Ovaj deo će takodje na poseban način predstaviti planinu Kopaonik – kroz autentična jela ovih krajeva, pre svega domaću hranu i specijalitete, koja se sprema ispod sača u ognjištu ili kuhinji. Ispunjavajući Vaše želje. Hrana se priprema na način kako se to ovde radilo oduvek – sa puno ljubavi i uživanja. I slobodno možemo reći da je to jedan od tajnih začina svakog jela pripremljenog u našem restoranu. U okviru hotela se nalazi i SPA centar, koji će Vam dodatno dati momenat relaksacije i opuštanja u turskom kupatilu i finskoj sauni. Pored apartmana i restorana koji odišu toplinom, ugodnošću i hedonizmom, kao i domaćina koji će Vas takodje dočekati i ugostiti svojom toplinom i srdačnošću i na različitie načine dati autentičan doživljaj planine, CHALET Vrhovi Kopaonika će Vam ponuditi i dodatne aktivnosti kroz koje ćete dodatno upoznati Kopaonik – vožnja kvadova, OFF Road Jeep avanture, skijanje u zimskom periodu ili branje borovnica u letnjem, samo su neke od aktivnosti kroz koje Vas vodi CHALET.