Aktivnosti

 

Pored apartmana i restorana koji odišu toplinom, ugodnošću i hedonizmom, kao i domaćina koji će Vas takodje dočekati i ugostiti svojom toplinom i srdačnošću i na različitie načine dati autentičan doživljaj planine, CHALET Vrhovi Kopaonika će Vam ponuditi i dodatne aktivnosti kroz koje ćete dodatno upoznati Kopaonik – vožnja kvadova, OFF Road Jeep avanture, skijanje u zimskom periodu ili branje borovnica u letnjem, samo su neke od aktivnosti kroz koje Vas vodi CHALET.

Duh planine je nešto posebno. A tek Kopaonika.

Sama priroda, koja je vrlo specifična, a može se slobodno reći i jedinstvena, je samo jedan deo tog duha.  Okruženje, ljudi sa svojim navikama, nepisana, živa pravila same planine, klima i vegetacija su dodatni činioci koji Kopaonik izdvajaju. A tu su i specifična hrana ovog podneblja, skrivena topla ognjišta i vatra koja tinja iz njih, gostoprimstvo i srdačnost domaćina sa bezbroj priča i legendi. Stvarnih.

Sa jedne strane, neopisiva toplina u hladnim noćima, a sa druge, pripitomljena iskonska divljina.

Sve ovo, ali i još mnogo toga što Kopaonik čini posebnim, možete spoznati samo ako imate nekoga ko će Vam sve to na pravi način predstaviti. I ne samo predstaviti, već pružiti mogućnost da upoznate, osetite i doživite. Onako, kako stvaro i jeste.